LINEN TALES pellavatyynynpäällinen 45x45, sininen usva

29,00

 


Ihastuttavan Linen Tales -merkin tyynynpäälliset ovat kodin luottotuote. Pehmeä pesty pellava on miellyttävä koskea ja kaunis katsella, se ei likaannu helposti, kestää kulutusta ja vain paranee käytön ja pesujen myötä. Pellava ei myöskään ole trendituote, vaan se mukautuu vaihtuviin sisustuksiin ja tyyleihin vaivatta. Värejä löytyy useita, ja laajennamme värivalikoimaa koko ajan.

 

Väri sininen usva on pehmeä siniharmaa, kuin aamu-usva järvellä tai iltahämärä talvella. Se sopii kaikkien luonnollisten sävyjen kanssa.

Tyynynpäällisen koko on 45 x 45 cm. Sisälle mahtuvat myös useimmat 50 x 50 cm sisätyynyt.  Erityisen kätevää on, että voit laittaa sisälle jo hieman painuneen tai "lötkön" 50x50 cm sisätyynyn, jolloin se ryhdistyy kummasti ja saa näin jatkoaikaa. 

Lue pesu- ja hoitoohjeet täältä

 

Miksi tämä tuota on vastuullinen valinta?

Pellava on luonnonmateriaali, jonka ominaisuudet vain paranevat käytön myötä. Korkealaatuisia pellavatuotteita voi käyttää vuosia ja jopa vuosikymmeniä, ja ne saattavat jatkaa elämäänsä jopa seuraavan sukupolven käytössä. Tämä, jos joku, on kestävän kehityksen idean toteutumista. 

 

Linen Tales -tuotteiden pellava on viljelty Euroopassa, ja tuotteet valmistetaan Liettuassa pienessä perheyhtiössä.  Näin raaka-ainetta ei tarvitse kuljetella pitkin maapalloa. Tuotteet tulevat Omahimaan suoraan Liettuasta, joten niiden toimitusketju on lyhyin mahdollinen.  Linen Tales on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin koko tuotantoketjussaan, ja yhtiön arvoina on myös paikallisen käsityöperinteen säilyttäminen sekä monimuotoisuuden arvostaminen.

 

Pellavan laatu on erinomaista, se on pitkäkuituista ja painavaa eikä niin ollen muutu siksi harmittavaksi ryppykasaksi, jonka olet saattanut kokea ohuemman pellavan kanssa. Muista kuitenkin, että pellavalle kuuluva ominaisuus on näyttää luonnonmateriaalilta.

 

 

Mikä tekee pellavasta vastuullisen materiaalin?

 

Pellavaa pidetään ekologisena vaihtoehtona mm. puuvillalle, koska viljelyssä ei juurikaan tarvita torjunta-aineita, lannoitteita tai keinokastelua. Pellava kasvaa hyvin myös kosteammassa ja viileämmässä ilmastossa ja karummassa maassa, eikä ole tuhohyönteisten suosiossa. Pellavasta saadaan Suomen lähialueella tuotettuja tekstiilejä, toisin kuin puuvillasta, jota kasvatetaan pääasiassa Euroopan ulkopuolella.

Pellavakuitu on pitkää ja kestävää, ja se on luonnostaan allergisoimaton ja antibakteerinen. Pellava hylkii kuituna likaa, ja sopii siten erinomaisesti kodin tekstiileihin. Likaa hylkivä ominaisuus mahdollistaa myös harvemmat pesuvälit, ja kuidun kestävyys takaa pitkän käyttöiän.

 

Väri harmaansininen murrettu sininen savunharmaa

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Sohvatyynyt ja tyynynpäälliset, Tyynyt ja peitot, Uutta
Powered by Powered by