Pullo PAPIER MACHÉ, sinimarmori

12,00

 


Papier maché – tekniikalla tehdyt pullot ovat viehättävä ja edullinen tapa tuoda väriä kotiin. Pullon päällinen on värjättyä paperimassaa kierrätyspaperista, ja sisällä on kierrätetty muovipullo, joten pullo on vedenpitävä.

Korkeus noin 24 cm, pohjan halkaisija noin 8 cm. Koska pullot tehdään käsin, niissä on pieniä yksilöllisiä eroja värisävyissä.

Sinimarmori-värissä on mukana aavistus lilaa/vaaleanpunaista.

 

Tuotteen taustaa

Tuotteiden valmistus hyödyntää kierrätysmateriaaleja, sillä se tapahtuu kierrättämällä vanhat sanomalehdet, joista sitten valmistetaan papier maché – tuotteita. Nämä papier maché –tuotteet suunnittelee filippiiniläinen taiteilija, joka myös vastuussa tuotannosta. Valmistusta ei tehdä tehtaassa tai muussa laitoksessa, vaan kylien asukkaat tekevät tuotteita kotonaan tai pienissä kyläyhteisöissä alueella, joka on erikoistunut juuri näihin paperimassatuotteisiin. Tuotteiden parissa työskenteleville maksetaan reilu palkka, jolla he tulevat toimeen.

kierrätysmateriaali, kierrätyspaperi, kierrätys, raaka-aine, vastuullinen, kestävä kehitys, reilu kauppa, käsityö, ekologinen, kierrätysmuovi

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Keramiikka ja koristeet, Sisustus
Powered by Powered by