Viltti WEAVER GREEN Dove Grey

54,50

 

Tämän kevyen ja hengittävän viltin materiaali tuntuu tukevalta ja pehmeältä puuvillalta, ja se on erittäin miellyttävä käytössä. Se on kuitenkin tehty kierrätetystä muovista, jokaiseen peittoon on käytetty noin 300 pet-pulloa. Näin ollen se sopii erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön.

 

Peiton koko on noin 100 x 200cm, eli se on reilunkokoinen torkku- tai piknik-peitoksi.

 

Väri Dove Grey on rauhallinen harmaa, joka taittaa aavistuksen oliivipuun tai salvian lehtien vihreään. Valkoisen kanssa kudottuna diamond-kuvioon väristä syntyy vaalea yleisvaikutelma. Molemmissa päissä on leveä valkoinen raita.

 

Viltti on ohut ja kevyt, ja sen ominaisuudet ovat täydelliset sekä sisä- että ulkokäyttöön; kauniisti laskeutuva ja helppohoitoinen sohvalla, helposti mukaan otettava reissuun, puhumattakaan olosuhteista mökeillä, veneissä ja terasseilla & parvekkeilla. Nämä käsinkudotut peitot ovat tahrankestäviä ja helppoja pitää puhtaana, joten ne sopivat lapsi- ja eläinperheisiin sekä heille, joilla on tapana läikytellä viiniä tai tiputella ruuanmuruja. Kosteus ei aiheuta homehtumista, eivätkä hyönteiset syö kuituja, joten vene- ja mökkiolosuhteissa peitto on voittamaton. Peitto ei myöskään toimi elinalustana pölypunkeille eikä se pölyä, joten allergiaperheisiin se on loistovalinta.

 

Kaiken tämän hehkutuksen kruunaa se, että peittojen materiaali kudotaan Aasiassa, ja siihen käytetään kierrätysmuovia. Siis juuri siellä, missä muoviongelma on suurin. Jokaiseen peittoon on käytetty noin 300 muovipulloa.

 

Hoito: Erittäin helppohoitoinen, irtolika ravistetaan tai kevyesti harjataan; liian kovassa käsittelyssä materiaali nyppyyntyy kuten luonnonmateriaalit. Voidaan pestä koneessa, viileällä vedellä (30C) villa- tai hienopesulla ja käyttäen niukasti normaalia pesuainetta. Kuivatus ilmassa, ei saa kuivata kuivausrummussa tai lämmönlähteessä (esim. patterissa) kiinni.

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Torkkupeitot ja viltit, Tyynyt ja peitot
Powered by Powered by