Tyyny DARK GREY LEAF by Ecodesign

32,90 €
20,00
Säästät 39 %

 


Klassisen harmoniseen sisustukseen sopiva tyyny, jossa tyylikkääseen harmaanruskeaan yhdistyy pehmeä siniharmaa ja herkkä vaaleanpunainen. Ihanan napakka rakenne ja pitää hienosti muotonsa.

 

Koko 45 x 45 cm, materiaali puuvillaa.Tyynyn toinen puoli on yksivärinen.

Tyynyssä on mukana sisätäyte, ja se toimitetaan vakuuumipakattuna. Tyyny muotoutuu avaamisen jälkeen. Tarvittaessa voidaan pestä käsin viileässä vedessä.

 

Tyyny seuraksi ehdotamme jotain vaaleanpunaista, ehkäpä hurmaava klassikkotuoksu kynttilässä Provencian Lavender,  Suomessa käsin tehty soijavahasta.

 

Miksi tämä tuote on vastuullinen valinta?

EcoDesign -tyynyt valmistetaan Thaimaassa, prosesseissa joissa ekologisuus on keskeistä, ja valmistajalla on World Fair Trade Organisation:in myöntämä Fair Trade - merkki tuotteilleen. Tuotteen valmistuksessa huomioidaan sekä työntekijät että ympäristö paremmin kuin useimmissa vastaavissa tuotteissa.

sisustus,olohuone,sohva,tyyny,koristetyyny,sohvatyyny,design,ekologinen,luontoystävällinen,pohjoismainen,skandinaavinen,skandi,geometrinen,reilu kauppa,sisustaminen,pastellivärinen,tyylikäs,harmaa,siniharmaa,ruskea,greige,vaaleanpunainen,kuviollinen,jugend

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Sohvatyynyt ja tyynynpäälliset, Tyynyt ja peitot, Outlet
Powered by Powered by