OOHH suojaruukku PARIS, M

18,60

 

Tyylikäs ja ekologinen, tämä kevyt ruukku on mainio suoja viherkasveille. Sisus on käsitelty luonnonkumilla, joten ruukku on vedenpitävä ja kestää siis kasvien kastelusta valuvan satunnaisen veden. Sisäosa on musta, ja ulkokuori luonnonväristä paperia, johon on leikattu koristeet.

 

Halkaisija 17 cm ja korkeus 17 cm. Täydellisesti ekohajoava, voidaan hävittää kompostoimalla /biojätteenä.

 

Ruukusta on saatavilla myös pienempi koko OOHH ruukku PARIS, koko S

 

Tuotteen taustaa

Tuotemerkki OOhh kuvastaa reaktioita merkin tuotteisiin: ooh onpa upea... ooh onko tämä todella kierrätyspaperia... Tuotteiden halutaan yllättävän ja inspiroivan, tuovan iloa ja kauneutta koteihin.

OOhh on tanskalaisen yrityksen Lübech Living'in brändi, jossa skandinaavinen design yhdistyy ympäristöstä huolehtimiseen ja vastuulliseen tuotantoon.

 

Tuotteet suunnitellaan Tanskassa ja valmistus tehdään Fair Trade -projektina Sri Lankassa. Projektissa työllistetään vähäosaisia naisia, jotka valmistavat tuotteet kotonaan, jotta he voivat samalla hoitaa lapsensa. Erityisen tärkeä periaate on, että naiset saavat jokaisesta valmiista tuotteesta saman palkan, riippumatta valmistettujen tuotteiden määrästä. Tällä kunnioitetaan näiden naisten roolia äiteinä ja vaimoina, joiden arkeen saattaa tulla yllättäviä tilanteita viikon mittaan.

 

Brändin kaikki tuotteet valmistetaan kierrätysmateriaaleista: kierrätyspaperista, kierrätysmuovista valmistetusta huovasta ja ylijäämäpuusta. Tuotteiden ulkopuolen viimeistelyyn käytetään monia luonnonmateriaaleja, kuten hiekkaa, sahajauhoa, betonia tai tekstiiliteollisuuden ylijäämäpaloja.

skandinaavinen, skandi, kierrätysmateriaali, kierrätyspaperi, vastuullinen, ekologinen, ympäristöystävällinen, ekosisustus, suojaruukku, viherkasveille

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Suojaruukut kasveille, Sisustus
Powered by Powered by