OOHHx VALENCIA lasimalja, konjakki

24,90

 


Tämä samaan aikaan klassinen ja moderniin sisustukseen täydellisesti sopiva laakea lasimalja edustaa tanskalaista vastuullista sisustusmallistoa. Lue alta lisää kierräyslasin ekologisista eduista verrattuna uusiolasiin.  Malja on hyvin monikäyttöinen, kukkien ja oksien lisäksi voit laittaa siihen vaikka hiekkaa ja kynttilöitä, se voi toimia tarjoiluastiana tai hedelmämaljana.

Väri konjakki on hienostunut ruskean sävy, ei tumma vaan selkeästi läpikuultava joten lasin elävyys näkyy materiaalissa hienosti.

 

Mitat halkaisija 20cm, korkeus 13 cm.

 

Tuotteen vastuullisuus

Tämä tuote on tehty kierrätyslasista, jolla on merkittäviä ympäristöhyötyjä verrattuna uusiolasiin. Kierrätyslasin käyttö vähentää hiilidioksidipäästöjä ja säästää energiaa merkittäviä määriä. EU-alueella kerätään vuosittain 11.000 tonnia lasia, jonka aikaansaama hiilidioksidisäästö vastaa neljän miljoonan auton aiheuttamia päästöjä! Kierrätetyn lasin sulatukseen vaaditaan 30% vähemmän energiaa kuin uusiolasin valmistukseen. Lisäksi kierrätyslasi ei menetä uusiokäytössä ominaisuuksiaan, joten se voidaan kierrättää loputtomasti.

 

Valmistus EU-alueella (Espanjassa) myös takaa, ettei valmistuksessa ole käytetty lapsityövoimaa ja työntekijöillä on perusoikeudet kunnossa. Lisäksi tuotteen kuljetusmatka on kohtuullinen, verrattuna esimerkiksi Aasiassa valmistettuihin tuotteisiin.

 

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Keramiikka ja koristeet, Sisustus
Powered by Powered by