Tyynynpäällinen HELSINKI

32,00

 

Helsinki -tyynynpäällisessä Helsingin vanha keskusta on kuvattu tunnistettavasti ja silti uudennäköisesti. Värit ovat herkät ja miljööseen kuuluvat. Rakastatko stadia ja sen historiaa ja ilmapiiriä? Tämä tyynynpäällinen on juuri sinulle.

Tyynyn kuviollisen puolen pohjaväri on valkoinen, ja tausta on yksivärinen valkoinen. Tyynyn kankaana on käytetty Suomessa pieninä erinä painettua pellavan 50% ja puuvillan 50% sekoitusta. Kangas tuntuu ja näyttää kudotulta, se on napakkaa ja korkealaatuista. Kuvio on Mia.O:n omaa designia.

 

Tyynynpäällisen koko on 45cm x 45cm. Siinä on vetoketju.

Pesu 60 C, silitys etupuolelta kolme pistettä, takapuoli yksi piste.

Myymme yhteensopivaa kierrätysmateriaalista valmistettua suomalaista 45 x 45 cm EcoSoft sisätyynyä. Testasimme tyynynpäällisen sisään myös standardikokoisen (melko löysän) 50 x 50 cm sisätyynyn, ja se oli myös sopiva.

 

Miksi tämä tuote on vastuullinen valinta?

MiaO - tuotteet on tehty Suomessa, ja valmistuksessa käytetään ympäristöystävällisiä painovärejä ja käsityötä. Pellava on materiaalina ekologinen, sillä sen kasvatus ei vaadi torjunta-aineita ja se kasvaa karussakin maassa. Pellava on myös kestävä ja siitä valmistetut tuotteet ovat pitkäikäisiä.

Tätä tuotetta ei ole tarvinnut kuljettaa pitkiä matkoja, se on lähituotantoa. Tuotteen hankinta tukee pienyrittäjyyttä Suomessa.

 

 

Koristetyynynpäällinen, sohvatyynynpäällinen, matkamuisto Helsingistä, Helsingfors

 

t

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Sohvatyynyt ja tyynynpäälliset, Tyynyt ja peitot, Uutta, Etusivu
Powered by Powered by