Patsas iso KUKKO

142,00

 


Ylväs iso kukko vartioi tarkkana aluettaan. Tämä luonnollisen näköinen komistus on omiaan puutarhan vahdiksi tai terassin komistukseksi. Täydellinen lahja kanalan pitäjille ja kanojen ystäville.

HUOM. ISO KOKO! Kukko -patsaan korkeus on noin 58 cm, paino noin 23 kg. Patsaan pinta on vaaleaa betonia, joka patinoituu ulkona eläväksi. Koon ja painon takia ei lähetetä; nouto Porvoosta.

 

Patsaan on muotoillut tunnettu luontodokumentaristi Janne Henriksson, joka myös valmistaa patsaat yhdessä vaimonsa Marinan kanssa. Patsaat valetaan betonista käsin muotoiltuihin aihioihin. Valaminen ja viimeistely tapahtuu Henrikssonien työpajassa Porvoossa. Osa veistoksista saa patinoinnin jo pajassa. Lisäksi luonto tekee oman ainutlaatuisen patinointinsa, kun veistoksia pidetään ulkoilmassa.

 

Jokainen patsas on tehty rakkaudella, ja jokainen saa pintakäsittelyn. Patsas kestää ulkoilmaa ja kylmää, mutta talvikaudeksi se on hyvä siirtää sisätiloihin.

 

Henrikssonien patsaat ovat ekologinen valinta; niiden valmistus on saastuttamatonta pientuotantoa, eikä niitä kuljeteta pitkiä matkoja joten niiden hiilijalanjälki on alhainen. Lisäksi ne ovat huolella pidettyinä lähes ikuisia.

patsas, veistos, puutarhapatsas, puutarhakoriste, eläinpatsas, eläinveistos, luontoaihe, eläinaihe, puutarhaan, pihalle, terassille, ulos, käsintehty, pienveistos, valettu, betonikoriste, betonipatsas, betonieläin, kanala, kananpito, kanoja puutarhaan

Suosittelemme myös

Patsas JÄNIS
142,00

Selaa tätä tuoteryhmää: Eläinpatsaat
Powered by Powered by